Jos olet kiinnostunut keikkatyöstä, lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen petteri.vahapesola@napenda.fi

NAPENDA TYÖPAIKKANA

Napendassa  työskentelemällä pääset osaksi tiivistä, moniammatillista ja huumorintajuista työporukkaa, joka on sitoutunut yhdessä tekemiseen ja toistensa tukemiseen tarjotakseen parasta mahdollista sijaishuoltoa! Työskentelykulttuurimme on avointa ja toisiamme tukevaa. Osoituksena tästä on pieni vaihtuvuus henkilökunnassa vuosien aikana sekä työhyvinvointikyselyissä vuosittain ilmenevä tyytyväisyys työhön sekä työnantajaan!

Napendassa pätee työntekijöihin sama kunnioitus kuin meille sijoitettuihin lapsiin: Lupa olla erilainen, lupa olla omanlainen. Tiimimme yhteishenki ja yhdessä tekeminen ovat meille työmme ohella tärkeimpiä asioita. Olitpa meillä osana vakituista henkilökuntaa, määräaikaisena sijaisena tai keikkalaisena, kaikki työntekijät ovat saman arvoisia ja kohdataan samalla kunnioituksella!

Lapsille tarjoamme mahdollisimman kodinomaisen, kunnioittavan sekä lämpimän kasvuympäristön. Kodinomaisuudestamme olemme saaneet kehuja sekä yhteistyötahoilta, työntekijöiltä että lapsilta!

”Tuntuu, että Napenda on koti, ei laitos” Lapsi

”Napendassa on kivoja ohjaajia, jotka on luotettavia” – Lapsi

Päivittäisessä työssä keskitymme kuntouttavaan, ennakoivaan ja vakaaseen arkeen lapsen etua ajatellen. Päivämme koostuvat pienistä iloista ja suruista, opettelusta, onnistumisista ja epäonnistumisista sekä yhdessä tekemisestä. Huolehdimme koulunkäynnistä, autamme läksyissä, kokkailemme ja leivomme, harrastamme sekä teemme yhdessä reissuja ja retkiä!

”Napendassa on ollut kivaa se, että muuten ei olisi varmaan koskaan tullut mentyä mökkireissuille ja myös muut erilaiset retket on olleet tosi kivoja. Napendassa on myös oppinut tekemään ruokaa ja leipomaan” – Lapsi

”Napendan mökkireissulla oli kivaa” Lapsi

”The whole setup is done for the interest of the children. Not only by the book but Napenda goes an extra mile to make this possible” – Ohjaaja

Käy tutustumassa lastenkodin arkeen instagram sivuillamme!

TARJOAMME

  • Säännöllinen työnohjaus työn tukena

Asiantunteva ja säännöllisesti toteutuva työnohjaus koko työryhmälle.


  • Työyhteisön tuki ja mahdollisuus vaikuttaa oman työn sisältöön ja yhteisiin asioihin

Meillä jokaisen työntekijän panos ja mielipide on tärkeä. Asioita käsitellään yhdessä ja jokaisen mielipiteet ja kehittämisehdotukset tulevat kuulluksi. 

”Napendassa ei tehdä töitä tiukkapipoisesti vaan sydämellä. Meidän työyhteisössämme tuetaan toinen toistamme niin arjen tilanteissa kuin työvuorosuunnittelussa. Täällä tiedostetaan, ettei kukaan ole täydellinen. Työkavereiden erilaisten persoonallisuuksien ja osaamisen kautta opimme toinen toisiltamme ja täydennämme Napendaa.” – Ohjaaja

”Kehitetään yhdessä Napendaa ja toimintaa” – Ohjaaja

” The worker is listened to and the ideas taken into account” – Ohjaaja


  • Joustava työnantaja

Pienenä yrityksenä meiltä puuttuu isojen organisaatioiden jäykkyys ja byrokratia. Olemme helposti saatavilla, minkä vuoksi asiat hoituvat jouhevasti.

”Joustava ja työntekijöihin luottava työnantaja. Joustavuus näkyy mm. erityisesti työvuorosuunnittelussa sekä mahdollisuutena vaikuttaa arjen työhön ja yhteisiin tekemisiin ja kokemus siitä, että työntekijään luotetaan ja arvostetaan työtä” – Ohjaaja


  • Osaamisen jatkuva kehittäminen ja tukeminen 

Napendassa jokainen työntekijä voi itse vaikuttaa koulutustensa sisältöön sekä kehittyä osana työryhmää. Työntekijää tuetaan koko tiimin toimesta päivittäisessä työssä!

”Napenda is the kind of a workplace that gives the worker an environment to develop your skills and talents. Napenda gives the worker an open hand to do the job with openmidness. Napenda as an employer will support your personal development and support your career journey.” – Ohjaaja

”Esihenkilön vankka tuki ja ohjaus arjen työssä, kokemus siitä, että omaan työhön luotetaan ja työpanokselle annetaan arvostusta” – Ohjaaja


  • Edenred liikunta ja kulttuurietu

Henkilökunnalle tarjotaan Edenred kulttuuri ja liikunta etu, jota voit käyttää esimerkiksi tapahtumalippujen ostamiseen tai liikuntaharrastukseesi!


  • Sitoutuneet työntekijät

Sitoutuneet työntekijät, työnantaja sekä hyvä yhteishenki ovat Napendan kantavia voimia. Osoituksena tiimimme yhtenäisyydestä, vaihtuvuutemme on ollut vuosien aikana poikkeuksellisen vähäistä!

”Tehdään työtä yhdessä tiiminä, aina kiva tulla töihin”  – Ohjaaja

”Toimiva, luotettava ja huumorintajuinen työyhteisö, joka tarjoaa lapsille mahdollisuuden luoda aidosti korjaavia, pitkäaikaisia ihmissuhteita, koska vaihtuvuus aikuisten joukossa poikkeuksellisen pientä”  Ohjaaja

KEITÄ ME OLEMME

Napenda Oy on perustettu vuonna 2017 ja lastenkoti Napenda on avattu saman vuoden syyskuussa. Yrityksemme viidestä  perustajajäsenestä kolme työskentelee lastenkodissa osana työryhmää. 

Tärkeimmät toimintaamme ohjaavat arvot ovat: arvostus, kunnioitus ja oikeudenmukaisuus. Arvojamme vaalimme niin arjen työssä lasten kanssa kuin myös työnantajana työntekijöitämme kohtaan. Sana napenda on swahilia ja tarkoittaa minä tykkään.

Lastenkoti Napenda perustettiin, sillä halusimme kohdentaa osaamistamme nimenomaisesti monikulttuuriseen lastensuojelutyöhön sekä perustaa lastenkodin, jossa kodinomaisuus korostuu. Lastensuojelutyön lisäksi henkilökunnallamme on vuosien kokemus työskentelystä maahanmuuttajaperheiden ja lasten kanssa.

Napendassa monikulttuurisuus näkyy niin arjessa kuin juhlassa. Vietämme eri uskontojen ja kulttuurien juhlapäiviä sekä kannustamme lapsia omien juurien ja oman kulttuurin ylläpidossa suomalaista yhteiskuntaa ja tapoja unohtamatta. Vuosien aikana Napenda on tuonut yhteen ihmisiä yli 20 eri maasta!  

Terveisin Napendassa työskentelevät perustajajäsenet:

Henry Happy Shoma, Minna Varis-Virtanen ja Petteri Vähäpesola

monikulttuurinen lastenkoti

napenda

Knuutintie 12
00370 Helsinki

P. 050 448 1900

Yritystunnus 2833480-3

Tietosuojaseloste

Icons made by Freepik from www.flaticon.com are licensed by CC BY 3.0.